Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Actualitate

În contextul prevederilor Decretului Presedintelui Romaniei nr. 195/16.03.2020 si a Dispozitiei D.A.E.S.P. nr. 1795950/19.03.2020, avand in vedere calitatea dvs. de posesori legali  de arme si munitii supuse autorizarii, in vederea limitarii raspandirii  „COVID – 19” si a respectarii masurilor de prevenire  a infectiei  dispuse de catre  C.N.S.S.U., Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul  Inspectoratului de Politie Judetean Timis, aduce la cunostinta urmatoarele:

Autoliv, liderul global în domeniul sistemelor de siguranță auto ia în considerare faptul că pandemia de coronavirus va avea implicații negative asupra operațiilor companiei în România, în primul rând prin impactul pe care extinderea virusului îl va genera asupra pieței automotive în general.

Primarul Lugojului continua sa ignore solicitarile venite din partea spitalului din Lugoj si a decis sa nu suplimenteze fondurile.

Trei indivizi au fost capturati de politisti, noaptea trecuta, dupa ce au intrat intr-o gospodarie.

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 30 martie-12 aprilie.

Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență,

Spitalul din Lugoj primeste donatie dupa donatie, dupa refuzul categoric al primarului de a ajuta financiar unitatea sanitara.

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora de vara.